jakub_kaczmarek2012-09-05 19:20 | Dodałem już kolejne pole do panelu admina w danych produktu, tak samo dodałem aby jego wartość wyświetlała się na stronie, do bazy również poszło bo to co wprowadzę w PA to się zapisze, mam jednak dalej problem, tzn. chcę zrobić z tego pole opcji, tzn. np. Rozmiar buta (i żeby użytkownik z listy rozwijanej sobie wybrał), ja tylko w PA dodam jakie są dostępne » Quick.Cart v5.x |
selekcjoner2012-09-05 22:48 | Atrybuty są w wersji płatnej. simlution.org |
jakub_kaczmarek2012-09-06 12:17 | Selekcjoner, wiem o tym, ale moje pytanie dotyczy modyfikacji darmowej wersji, czy taka modyfikacja darmowego skryptu nie jest zgodna z prawem autorskim? |
selekcjoner2012-09-06 12:34 | wiele razy taki temat był poruszany na forum i zawsze kończyło się się stwierdzeniem: atrybuty są w wersji płatnej :) simlution.org |
treewood (OpenSolution)2012-09-06 14:31 | jakub_kaczmarek - mozesz spokojnie sobie opracowac taka funkcjonalnosc nie lamiac prawa autorskiego. problem taki, ze wykonanie tego co chcesz osiagnac wymaga troche pracy i jest napewno kosztowne i watpie, ze znajdzie sie tu ktos kto w paru prostych krokach napisze jak to zrobic. |
rzyber2012-09-06 18:39 | Taką modyfikację masz w tym szablonie: ProSzablon.pl |