Witam. Słyszałem niestety ze sklep quick.cart jest strasznie ciezki do wypozycjonowania , juz wiem ze nie odpada cos takiego jak katalogowanie , natomiast co z sitemap ? Słyszałem ze jest jakieś narzędzie stworzoine specjalnie dla quick.cart pomagajace w stworzeniu sitemap.xml ? Wpisywanie linków do podstron w sitemap jest dośc pracochlonne.
Mapa strony (także ta specjalna dla google zapisywana z rozszerzeniem *.xml) jest dostępna w płatnych wersjach narzędzia Quick.Cart (występują te dodatki już w Quick.Cart.Pro).
Co do samej trudności pozycjonowania sklepu opartego na narzędziu Quick.Cart to jest to nieprawdą. Nasze narzędzia posiadają szereg opcji wspomagających pozycjonowanie (część z nich jest dostępna w płatnych wersjach, ale część udostępniana jest także w wersji darmowej) jak chociażby łatwe edytowanie metatagów (także dla pojedyńczych wybranych stron), przyjazne linki, właśnie mapy strony, a także porównywarki cen. To naprawdę solidna porcja narzędzi wspomagających pozycjonowanie sklepu.
sempron
2008-06-25 12:20
A czy jest mozliwosc dokupienia samego tego narzedzia??
Powiem tak , bardzo mi sie podoba ten sklep , jest prosty i przyjemny a przede wszystkim nie wymaga perfekcyjnegj znajomosci php ale jest jedno "ALE" przed zakupem sklepu zastanawiam sie jak go spozycjonowac bo wydac kase na sklep nie jest problemem , problemem jest utrzymanie widoczności sklepu w necie.
Abo antyradary - "" antyradary " - Antyradary - najlepsze modele - http://www.antyradary.strefa.pl/ - też pierwsza dziesiątka. Skrypt jest dobrze łykany przez Google - reszta zależy od Ciebie