~123452006-05-10 03:26 | witam, jest jakas szansa na bardziej cywilizowane forum z mozliwoscia PM/PW do userów, z pokazywaniem napisanych postów etc.? Bo rozumiem ze to fajne autorskie forum w wersji alfa, ale jak sie uzywa normalnie czegos hm... nieco bardziej zaawansowanego to te po prostu drazni. |
~znacznik2006-05-10 08:53 | 12345 - sądząc po godzinie postu to chyba spać nie możesz... znacznik |
~123452006-05-10 12:31 | znacznik - bawilem sie css w QC. Czasami pracuje lepiej w nocy jak nikt d.. nie zawraca. sklep2.yoyo.pl o ile ten walony hosting dziala. |
wewior (OpenSolution)2006-05-10 12:40 | 12345 << jest sporo innych mechanizmow forum, tutaj przyjete zostaly takie funkcjonalnosci i zdecydowanej wiekszosci osob to wystarcza, jesli ktos chce miec jak to nazwales "bardziej cywilizowane forum" to przeciez jest mozliwosc dobienia takich funkcjonalnosci, ale po co wrzucac je do standardu, z doswiadczenia wiem ze ludzie wlasnie ta ceche uznaja za wazna ze cos nie jest przepelnione funkcjonalnosciami z ktorych korzysta znikomy procent a tylko zabieraja zasoby |
treewood (OpenSolution)2006-05-10 12:51 | 12345 - mnie ciagle zastanawia to Twoje malkontenckie podejscie do sprawy. na hotscripts.com, freshmeat.net masz setki forow dyskusyjnych, narzedzi CMS i sklepow internetowych. sam przegladnalem z moze 10% tego i wiele z nich naprawde jest wartych uwagi. to narzedzie jest jakie jest i odpowiada naszym potrzebom. nie prowadzimy monopolu wiec wybor masz makrabryczny. |
~123452006-05-10 17:55 | Raczej skorzystam z innego skryptu, po parutygodniowym okresie testów QC nadal brakuje mi wielu elementow, których dodanie , przy przecietnej wiedzy o PHP bedzie trudne z uwagi na taki a nie inny format silnika sklepu. Dodam iz nie zamierzam prowadzic hurtowni czy olbrzymiego sklepu tylko maly do 1500 produktów. Sklep jest bardzo fajny , ma naprawde duzy potencjal rozwojowy jednak jest zwyczajnie niedopasowany do realiów polskiego e-commerce. Moze oscommerce mnie za bardzo rozpiescil i szukalem czegos o mozliwosciach oscpro za to z systemem łatwo edytowalnych templatek css + flatfile. |
treewood (OpenSolution)2006-05-10 18:12 | 12345 - blokuje kazdy watek, ktory porusza jakis problem i uzyskana odpowiedz na ten problem jest rozwiazaniem wraz z potwierdzeniem w stylu "tak, dziala, dzieki za odpowiedz". nie lubie offtopic'ow. forum to prowadze od poczatku i zauwazylem, ze bardzo wiele osob lubi sobie zalozyc temat i po uzyskaniu odpowiedzi zapytac w tym samym temacie o cos innego. temat staje sie wtedy nie czytelny. lepiej zalozyc osobny temat by wszystko bylo ladnie usystematyzowane a inne osoby latwiej mogly znalezc odpowiedz na swoje pytania. w tym przypadku zle zrozumiales intencje mojego blokowania tematu. |