Witam! Czy istnieje cos takiego ewentualnie gdzie mozna znalesc w Quick Cart podsumowanie zlozonych zamowien ? Zalozmy 100 klientow sklada zamowienia i dla nich otrzymuje zestawienia jakich produktow ile zamowili no: 100 dlugopisow 1000 olowkow it Mam na mysli takie podsumowanie aby mozna bylo wiedziec ile nalezy zamowic materialow u producenta aby mozna bylo zrealizowac wszystkie zamowienia klientow a reczne zliczanie zamowien jest zbyt czasochlonne...
Niestety nie posiadamy czegos takiego. Posiadamy troche podobna wtyczke o nazwie "Analyzer", ktora pokazuje najczesciej zamawiane produkty
BilDos
2005-12-05 21:24
Powaznie ? wiec co to za sklep ? Mam x klientow i mam liczyc kalkulatorem pojedyncze zamowienia ? Tak mozna bylo pracowac ale 20 lat temu... Mam nadzieje ze w maire szybko poprawicie oprogramowanie o wspomniana funkcjonalnosc bo jak na razie to jestem zdziwiony
Quick.Cart charakteryzuje sie prostota i minimalna funkcjonalnoscia dzieki czemu wiele osob nie musi dla potrzeb zalozenia prostego i malego sklepu z np. 50-100 produktami instalowac kombajna, ktory najlepiej spelnia sie gdy jest 100 kategorii i 1000 produktow.
Jesli ten sklep nie spelnia Twoich oczekiwan to zapraszam na hotscripts.com gdzie znajdziesz setki innych sklepow i zycze powodzenia w znalezeniu tego czego potrzebujesz.