Witam, w instrukcji zaleca się zmianę pliku admina z końcówką php, ale nie wiem gdzie go odszukać, bowiem nie wyświetla się w plikach serwera, podobnie jak pliki umożliwiające zmianę szerokości pola strony. Poza tym strona w przeglądarkach wyświetla się jako niebezpieczna. Proszę o pomoc, bowiem nie jestem webmasterem, stronę wykreowałem amatorsko na swoje skromne potrzeby.
Cześć, Wygląda na to, że jesteś dopiero na samym początku tworzenia swojej strony. Dlaczego więc zacząłeś pracę ze skryptem w wersji v5.x. W folderze htdocs edytuj plik database/config/general.php i poszukaj zmiennej $config['admin_file'], a następnie zmień wartość "admin.php" na nową nazwę pliku. Zmianę szerokości pola strony uzyskasz poprzez nadpisanie odpowiedniej linii kodu w templates/default/style.css. Wyświetlenie strony jako niebezpieczna, wynika z niewykupionego certyfikatu bezpieczeństwa dla Twojej domeny.
W razie problemów, zapraszamy do współpracy. Dane kontaktowe w stopce.
Dziekuję, wszystko zrozumiałe, lecz problem w tym, że nigdzie nie mogę znależć tych plików. Dostępne mam tylko pliki demo oraz te , które sam ściagnąłem z kompa ( zdjecia). Pod żadnym menu nie ma tych plików. Czy Ministerstwo ma na to jakiś pomysł ?