Przechodząc do zakładki Produkty/Pliki/Opis można tutaj uzupełnić treść, która opisuję zdjęcie. Opis pojawia się jednocześnie pod zdjęciem (miniaturze) na stronie i pod nim, gdy go powiększę.
Czy można zmodyfikować to w ten sposób, aby opis był tylko po powiększeniu, a nie było go pod miniaturą na stronie?
Niestety ta zmiana nie wpłynęła w żaden sposób na opis pod zdjęciem. Dodam jeszcze, że nie chcę aby opisy pod zdjęciami ucięło w całym sklepie, tylko na wybranych podstronach. Może jeszcze jakiś inny pomysł?
Zrobiłem to za pierwszym razem i nic się nie zmieniło. Opis nadal jest pod zdjęciem. Dla pewności teraz zakomentowałem znowu dwie linie, usunąłem wszystkie pliki cookie, jak ostatnio i sprawdziłem na różnych przeglądarkach -bez żadnych zmian. Moja wersja Quick Cart to V6.7
Cytuję: "Czy można zmodyfikować to w ten sposób, aby opis był tylko po powiększeniu, a nie było go pod miniaturą na stronie?" - Opis zdjęcia produktu -imagePreview
Świetnie, ale u mnie nie działa -efektu nadal brak.
W panelu administracyjnym przechodzę do konkretnej strony, obok zdjęć uzupełniam pole "Opis" Ma pojawić się w title i alt, bez <div> na tej konkretnej stronie. Twój sposób jest ok, ale moja strona na nią nie reaguję na żadnej przeglądarce i po wyczyszczeniu cookie's.