mrka2017-12-11 09:31 | Witam jestem nowy na forum i rozpoczynam dopiero przygodę z cms`em więc proszę o wyrozumiałość jeżeli już to było . A teraz do tematu chodzi mi o płatności gdzie je zapisuje i którą funkcja w order za to odpowiada ? Chce przerobić wpis płatności online aby po jej wybraniu robiło przekierowanie po zamówienie . Druga rzecz która mnie ciekawi gdzie jest zapisany text po złożeniu zamówienia wiem że mogę zmienić to w config ale chce to sobie całkiem przerobić dodac obrazek itp . » Quick.Cart v6.xMrk |
mrka2017-12-11 11:21 | Poradziłem sobie z Tekstem do modyfikacji pozostało tylko pytanie o płatności ( szukałem zmiennej $sShippingPaymentSelect ale nie znalazlem ) i mam jeszcze jedno nowe pytanie gdzie można edytować treść maila Mrk |
Roni2017-12-11 13:38 | Treść maila masz w funkcji wysyłającej mail - sendEmailWithOrderDetails: |
mrka2017-12-11 13:58 | dziękuje z resztą już sobie poradziłem a jutro zmienię treść maila Mrk |
mrka2017-12-11 14:02 | Mam jeszcze jedno pytanie jeżeli $sMailContent bym przerobił na eval i by czytało wtedy z pliku html to pójdzie to ? Mrk |