Kadilakk2017-03-16 08:17 | Witam, nie mogę poradzić sobie z tym, że na telefonie ucina przycisk "zamów". Stronę mam przystosowaną do mobile (www.lostanza.pl), ustawiłem na widht:100% w style.css to #basket .summaryProducts ale bez rezultatu. Proszę uprzejmie o poradę. » Quick.Cart v6.xKadilakk |
Kadilakk2017-03-16 08:18 | Nie dodałem, choć to raczej oczywiste, chodzi o koszyk w wersji mobilnej na mniejszych roździelczościach Kadilakk |
Roni2017-03-16 11:10 | W 640px mam ok. Jeśli dopasowujesz koszyk do mniejszych to będzie ciasno. Bo coś jednak musi to zajmować. A do tego same paddingi poszerzają wszystko. |
euphoria-art2017-03-19 22:35 | Uwierz mi miałem podobne problemy jak Ty, Podpowiem Ci że najlepiej będzie jak sam to ogarniesz, a załatwisz to w stylach kilkoma zmianami, masz gotowca - oryginalną skórkę, włóż trochę w to swojego wysiłku i porównaj swój szablon z oryginalnym szablonem, szczególną uwagę zwróć na blok: |
Kadilakk2017-03-20 11:24 | OK dzięki za pomoc. Mam responsywny szablon i tak naprawdę tylko koszyk nie jest responsywny i dotyczy to małych rozdzielczości, niby można obrócić ekran i po sprawie, ale wolałbym "nie kazać myśleć" zgodnie z zaleceniem Steve'a Krug ;) Próbowałem #basket .summaryProducts edytować ale bez rezultatu, pomyśle, poczytam, może wpadne na rozwiązanie. Dzięki za pomoc mimo wszystko! Kadilakk |
Joanna_SEVEN2017-03-21 10:31 | Ja mam problem nie mogę ustawić minimalnej szerokości wyświetlana się załej strony |