Mam prośbę o pomoc z problemem miniaturek, chce je powiększyć znacznie i wiem jak to zrobić na stronie page.php, ale nie chcę żeby powiększyła się ta sama miniaturka w product.php, tymże sposobem niszcząc schludną kompozycję na stronach produktów.
Do tego momentu pełna jasność, teraz jak zmienię kod "2=> 180" powiedzmy na "2 => 250", dzięki temu na stronie wyświetlą mi się miniaturki o tejże wielkości, zarówno na stronie kategorii gdzie są produkty oraz na stronie konkretnego produktu. Sęk w tym, że nie wiem jak zrobić, żeby ustawić inny rozmiar miniaturki na stronie z produktami i inną na stronie konkretnego produktu.
Alternatywnie myślałem o tym, żeby ukryć dane zdjęcie produktowe główne wyświetlające się na stronie z produktami, ale też proszę o pomoc jeśli ktoś zna rozwiązanie tego problemu.
Jak ustawie sobie 3=>250 i ustawie tak miniaturkę danego produktu to zdjęcie produktu będzie się wyświetlało w tej wielkości zarówno na stronie sklep/kategoria jak i sklep/kategoria/konkretny-produkt. Sęk w tym żeby zrobić tak, żeby ustawiona miniaturka na stronie sklep/kategoria była inna niż sklep/kategoria/konkretny-produkt (bo tam chce żeby pozostała bez zmian 2=>180).
Znajdź w general.php $config['display_thumbnail_2'] = false; i ustaw ją na true
miniatura 1 - dotyczy tylko zdjęć - wielkość dłuższego boku miniatury wyświetlanej w liście podstron, miniatura 2 - dotyczy tylko zdjęć - wielkość dłuższego boku miniatury wyświetlanej w szczegółach strony.
Witam, Mam problem nico związany z tematem. Gdzie szukać parametrów odpowiedzialnych za rozmieszczenie produktów na stronie obecnie jest to 3xN problem w tym, że gdy powiększyłem miniatury do 280 zaczynają wpadać na siebie i sklejać się. Z góry dziękuję za okazaną pomoc.
Np. żeby na wybranej stronie układ był 2xN z prawidłowym rozmieszczeniem elementów i odstępami.