euphoria-art2015-01-09 11:23 | Hej, prawdopodobnie Quick.Box wymaga drobnej poprawki, w najnowszej Mozilli jest wszystko ok w starszych wersjach nie wiem, nie testowałem, IE 8 (jakiś tam % użytkowników jeszcze jest) -całkowity brak efektów z jquery (brak cieni glass etc) brak przewijania klawiaturowego strzałkami, wskaźnikiem trzeba trafiać w boczną strzałkę aby zmienić fotkę - po porostu masakra. Na IE11 wszystko ok z jQuery natomiast dalej brak opcji przeglądania zdjęć za pomocą strzałek. » Quick.Cms v6.x |
Roni2015-01-09 21:49 | IE8 to w tej chwili poniżej 2% użytkowników i leci na łeb na szyję. |
marcin_k2015-01-10 08:44 | Na mojej stronie IE8 to 1%. Zmierzone w google analytics w okresu listopad i grudzień z 289 418 sesji. Nie warto się tą przeglądarką przejmować. Ciekawe jak wersja 6 poradzi sobie z taką ilością wizyt. Poprzednie wersje nie stwarzały problemów. |
euphoria-art2015-01-10 10:22 | 1-2% naprawdę nie ma się co przejmować, myślałem że jest to większy %. Ogólnie wersja 6 wywarła na mnie pozytywne emocje, ekipa opensoloution musiała się nieźle napracować, własną przeglądarkę zdjęć i slaiderbox można zaliczyć do pierwszej ligi. Z niecierpliwością czekam na pluginy, które mają się wkrótce ukazać. |
treewood (OpenSolution)2015-01-10 11:57 | Dziękuję w imieniu zespołu za pochwałę. Quick.Cms.Ext v6.0 posiada jeszcze możliwość uruchomienia przeglądania zdjęć w Quick.Box'a przy pomocy przesuwania palcem po ekranie dotykowym. Podobnie jest w Quick.Sliderze, który także można łatwo rozbudować o przewijanie sliderów na ekranie dotykowym. Generalnie v6.0 Quick.Cms, a zwłaszcza Quick.Cms.Ext jest o wiele bardziej rozbudowany pod kątem urządzeń mobilnych, które obecnie mają kilkadziesiąt procent udziału na stronach internetowych. |
serwis2015-05-16 11:42 | Odnośnie Quick.Box'a - czy jest możliwość takiej jego konfiguracji, aby otrzymać efekt przenikania się zdjęć lub chociaż bardziej płynnego przechodzenia od zdjęcia do zdjęcia, bo obecny 'sztywny' efekt przechodzenia z 1 fotki do drugiej nie jest zbyt efektowny... Proszę o podpowiedź, co można w tym kierunku zrobić. serwisstron |
Duge772015-05-21 12:40 | Dobrý den, mám dotaz, kde mohu stáhnout skiny pro starší verzi QuickCMS v 5.5, na stránce je možné skiny pouze k verzi Quick CMS v6.0. Jde v QuickCMS v 6.0 měnít logo title quick CMS? |