kameleon2014-03-22 23:30 | Hejka, mam w panelu zakładkę, do której dostęp byłby możliwy dopiero po zalogowaniu - tylko jedna zakładka. Czy jest możliwe zrobienie czegoś takiego? » Quick.Cms v5.x |
selekcjoner2014-03-23 12:23 | Piszesz "mam w panelu zakładkę, do której dostęp byłby możliwy dopiero po zalogowaniu" - zazwyczaj, żeby w adminie coś zobaczyć trzeba być zalogowanym. simlution.org |
kameleon2014-03-23 18:01 | Przepraszam, źle się wyraziłam - dostep do CZYTANIA byłby dostępny, ale dopiero po zalogowaniu się. Mam na myśli tylko jedną zakładkę.. nawet udało mi się coś takiego zrobić, ale chciałabym jeszcze mieć możliwość zmiany loginu i hasła poprzez opcję konfiguracja w panelu. Skorzystałam z tej opcji: http://www.webhostingtalk.pl/topic/22319-prosba-o-prosty-skrypt-logowania-php tylko trzeba ją było odpowiednio dopasować w page.php (oczywiście drugi plik php, który nazwałam page-admin.php) |
Jupraw2014-03-23 18:09 | kameleon, chyba chodzi Tobie o to, aby jedna ze stron, w wybranym menu, była dostępna do "czytania"/przeglądania, dopiero po zalogowaniu się. Nie chodzi chyba Tobie o logowanie do panela administracyjnego? |
kameleon2014-03-23 19:22 | Dajmy na to, że mam na stronie zakładkę "produkty" - treść uzupełniam sobie w panelu. Żeby zobaczyć treść tej zakładki na stronie internetowej - nie w panelu (!), muszę sie zalogować - TO JEST ZROBIONE, ale! |