Nie wiem czy to coś z serwerem, czy może ustawień plików... podejrzewam że raczej to drugie....
Wykupiłam serwer na domena.pl - "przerzuciłam"
Nie wczytuje się index.php - serwer po prostu go nie "widzi".
"Połączenie przerwane przez serwer
Upewnij się, czy adres został wpisany poprawnie, lub spróbuj wyszukać witrynę."
Do panelu admina można się jeszcze zalogować, ale niektórych zakładek nie da się zobaczyć, kilka o dziwo... jeszcze się wczytuje.
Mam nieprzyjemności z klientką. Wolałabym uniknąć takich sytuacji w przyszłości. Dlatego odradzam tę firmę. Przelew robiony z banku WBK na ich konto WBK zaksięgowali dopiero po 24 h, mimo iż kasę mieli po minucie praktycznie.
Ja tam nie narzekam na serwery u nich. Skopiuj wszystko w trybie binarnym na dysk i potem wgraj na serwer. Upewnij się czy do dobrego katalogu wgrywasz.
kameleon - Polecam zastosowanie się do uwagi polecam :) Jeżeli rzeczywiście masz stara wersję 3.x to oprócz wspomnianego trybu binarnego, przy wgrywaniu na serwer zwróć uwagę czy nie masz np przypadkowo włączonej opcji "zamień duże litery na małe". Napisałaś : "dopiero po 24h". No cóż nie jestem lepszy od nich bo ja też księguje klasyczne przelewy tylko w dni robocze. Po godzinach natomiast zaglądam na moje ulubione forum :)
Nie rozumiem tej pani... Wykupiła serwer a domenę gdzie pani posiada? Jeżeli u innego rejestratora to trza by pierwsze DNS-y poustawiać a te propagować się mogą także w okolicach 24h. Ech.. trzeba jaśniej psze pani pisać to pomożemy;)
1. diamel - domena i serwer na domena.pl - zatkało? DNS ustawione już dawno, tylko strony nie chciałam za szybko przerzucać - wolę najpierw wrzucić na swój serwer.
2. strona przerzucona na serwer hostinger funkcjonuje przez problemu - o dziwo ta sama strona, tylko na innym serwerze i to o zgrozo... BEZPŁATNYM - dziwne co nie?
ZAWSZE przerzucam pliki w takiej formie, w jakiej są na dysku - czyli tylko małe literki.
Już jest ok, ale domena.pl to ja będę omijać szerokim łukiem...
openzibi - az.pl księguje przelewy już po 10 minutach nawet [WBK dotpay] To jest bardzo istotne, bo po wpłacie uzyskujemy przecież dostęp do domen, serwerów... czekanie 24 godzin na dostęp do serwera to trochę przegięcie, szczególnie jak się ma konto w tym samym banku... ale to jest moja opinia...
kameleon 1. przelew klasyczny to nie to samo co przelew za pośrednictwem np. Dotpay 2. "tylko male literki". NIE. Wysyłasz na serwer takie jakie wymaga dany skrypt. Jezeli nazwa pliku jest np pliCzek.php to na serwerze tez powinno byc pliCzek.php a nie pliczek.php