Chodzi o to aby usunac z gornej listwy nawigacyjnej napis/przycisk koszyk. W ten sposob z prostego sklepu zrobie prosta baze. Chodzi mi o to aby wprowadzac produkty tak abym mogl je wyszukiwac i przegladac a pozbyc sie mozliwosci dodania go do koszyka. Chyba dos jasno sprwcyzowalem co chce zrobic.
Prosze o podpowiedz gdzie/w jakim pliku moge usunac napis koszyk z listwy nawigacyjnej a tym samym pozbyc sie podstrony koszyk.
Edytuj plik templates/default/head.tpl. Usun linijke "<a href='?p=ordersBasket' class='tekst_w'>$lang[basket]</a>", ktora powinna znalezc sie w okolicach 51 linii (quick.cart v0.3.1)
witaj.net
Wimesh
2005-08-08 00:02
Super !!!
Dzieki za pomoc. Mam jeszcze jeden problem zwiazany z tym samym. Otoz po wybraniu jakiegos przedmiotu pod jego cena jest ikonka z koszykiem. Po jej kliknieciu zostaje dodany produkt do koszyka. Jak sie tego pozbyc? Generalnie chodzi mi o to jakby sklep pozbawiony byl calkowicie funkicji dodawania do koszyka.
Jeszcze raz z gory dziekuje za pomoc.
Wimesh
2005-08-08 00:41
I jeszcze jedno:
Po kliknieciu na dokladny opis produktu w stopce rowneiz pojawia sie informacja z iloscia szt oraz przycisk dodania do koszyka :( Tego rowniez chcialbym sie pozbyc.