pakistan![]() 2008-01-28 09:10 | witam,mam problem,otoz przy probie zmiany menu tzn przy dodawaniu menu, raz sie udaje raz nie to nie ma problemu bo robie to nieregularnie, ale mam pytanie dlaczego w ogole nie chce mi sie otworzyc ani panel admina ani strona w ogole jest bialy ekran caly i nic nie idzie zrobic ,wie ktos moze o co tu chodzi bo juz mnie to denerwujee ,pzdr » Quick.Cms v2.xpakistan |
pakistan![]() 2008-01-28 09:16 | dodam tylko ze jedyne co robi to wgrywa czy cos google analytics a poza tym nic ,robi sie ciale tlo i koniec zero reakcji pakistan |
pakistan![]() 2008-01-28 10:54 | moze zle to napisalem pozna godzina byla:D otoz chodzi mi o to ze w ogole strona sie nie otwiera ,ukazuje sie tylko biale tlo, nazwastrony/cms/admin tez to samo biale tlo , na poprzedniej wersji jak robilem jak loguje sie do panelu odrazu to samo biala strona i nic sie nie dzieje, w sumie w obydwu przypadkach wstawialem dodatkowe menu, ale jaki to moze miec wplyw to nie bardzo wiem(nawet jakbym robil to zle) ,teraz chyba ukazalem istote problemu:) pakistan |
treewood (OpenSolution)2008-01-28 11:12 | pakistan - skontaktuj sie z administratorem serwera na temat wersji PHP i tego czy nie maja jakichs ograniczen |