Forbidden, You don't have permission to access / on this server.
CookieMonster
2007-11-25 22:59
Witam,
czy nowy zapis linków w konwencji np. "?namioty,6" wymagają do prawidłowego działania mod-rewrite, czy jest to wykonane na poziomie PHP? Nie wiem czemu ale po wgraniu skryptów na serwer otrzymuję błąd jak w temacie posta, przy odpowiednio skonfigurowanych prawach dostępu, próbowałem dla "chmod -R 777 www" bez powodzenia. Na pewno ma to związek z konwencją zapisu linku, na starej wersji działa prawidłowo. Czy można przejść do starego zapisu "?p=p_6&sName=namioty"? Proszę o wskazówki, ewentualne sugestie...
hah, mam coś podobnego na dwóch serwerach :) nawet admin się nie odpala. "BŁĄD 500 - Wewnętrzny błąd serwera Podczas próby dostępu do strony http://kedrok.pl/atu/ serwer napotkał błąd uniemożliwiający dalsze wykonywanie skryptu."
Kordian, CookieMonster - nie wiem co jest powodem tego na superhost, dreamhost, home, nazwa, kei sprawdzalismy narzedzie i smigalo ... niestety nie mamy dostepu do wszystkich serwerow i roznych konfiguracji. Najlepiej spytac sie administratorow co moze byc powodem.