wewior (OpenSolution)2011-11-14 14:29 | We have prepared some free skins for Quick.Cms. |
euphoria-art2011-11-18 13:43 | szkoda że te temp-latki są tak kiepskiej klasy, jak za czasów Atari |
treewood (OpenSolution)2011-11-19 12:40 | euphoria - |
euphoria-art2011-11-19 20:56 | To było moje zdanie, nie łubie słodzić, dzięki krytyce możecie się rozwijać, porównanie moje nie jest przesadzone. Dzisiejsze skórki są proste, szybko się wczytują, sam Facebook korzysta z takiej skórki ale co z tego, mamy erę szybkiego internetu trochę bajer nie zaszkodzi, wszystkie te Wasze templatki to klasyk dodajcie coś innego dla tych co lubią bajery i nie wzorujcie się na innych - bądźcie oryginalni i niepowtarzalni - może kiedyś ktoś na Was się za wzoruje ;) nie ma sensu kogoś kopiować ;) zróbcie swoją templatkę, bo ściągnąć od kogoś to jest 5 minut roboty a na co nam dodatkowy link i reklama producenta w stopce strony... |
openzibi2011-11-19 21:17 | "mamy erę szybkiego internetu" |
boboo2011-11-19 21:45 | Euphoria, masz zmysł artystyczny. Zrób ładną templatkę i w ramach podziękowania za darmowy QC podaruj ją OpenSolution. strzelectwo.kimla.de |
treewood (OpenSolution)2011-11-20 07:24 | euphoria-art - dziekuje za uwagi. gdybym nie bral tego pod uwage to bym nawet nie odpowiedzial. a odpowiedzialem bo chcialem bys wiedzial, by ludzie wiedzieli co bylo powodem wyboru skorki. |
euphoria-art2011-11-20 09:53 | jest masa szablonów do pobrania w css a dostosować je do Waszego cmsa przez kogoś w temacie jest to 5 min roboty, wiem bo sam widziałem, przy Cart jest trochę dłużej, ale dobra nie będziemy się przekrzykiwać, miłego weekendu |
treewood (OpenSolution)2011-11-20 12:53 | "nie będziemy się przekrzykiwać" - ale nikt sie nie przekrzykuje. nie uwierze w zrobienie tego typu skorek co sa dostepne do pobrania by dalo sie to zrobic w 5 minut. chyba, ze gdzies to zobacze na wlasne oczy. robie w tym fachu tyle lat i uwazam, ze nie jest to mozliwe. |
euphoria-art2011-11-20 19:55 | był kiedyś człowiek z tego forum interkob, miał też swoją stronę z templatkami która z jakimś czasem się zatarła. Po wysłaniu mu templatki w css przerobił mi ją do Waszego cms'a i po 20 minutach miałem ją na mailu za friko dostosowaną, czary czy magia nie wiem ale cuda się zdążają, templatkę wybrałem z tysiąca szablonów nie możliwe żeby ją miał wcześniej przystosowaną do cms'a bo wszystkie wcześniejsze swoje dzieła miał udostępnione, skórka była niebieska z z top banerem na którym były kostki lodu, na pewno stali bywalcy tego forum pamiętają tą templatkę. Czysta magia... |
wewior (OpenSolution)2011-11-21 07:55 | No to ja mam propozycję, jeśli ktoś uważa, że przystosowanie skórki to 5 minut to proszę bardzo poświęćcie te 5 minut i wyślijcie do nas skórke dostosowaną przez was. |
baron_jon2011-11-21 08:30 | http://postimage.org/image/72b9e62yl/ |
openzibi2011-11-21 08:48 | wewior, wybacz ale nie poświęcę 5 minut :) |
euphoria-art2011-11-21 10:52 | dokładnie, baron_jon o tą templatkę chodzi |
euphoria-art2011-11-21 10:58 | jak ktoś wie gdzie gotowy kod wkleić to wklejanie kodu to jest kwestia minut, i takie dostosowanie gotowej templatki nie jest długie co innego zrobić templatkę od podstaw na indywidualne zamówienie |
treewood (OpenSolution)2011-11-21 12:15 | ten szablon, z tymi kostkami nie jest prosty i nie ma szans go zrobic nawet w 10 czy 30 minut. ja znajac skrypt i majac juz jakies doswiadczenie juz wiem, ze trzeba by przezucic wyszukiwarke, z lewego paska na gore. Podobnie koszyk z informacja o wartosci i produktach w koszyku do prawego menu. |
Makaron2011-11-21 15:54 | @euphoria-art: Nie obraź się, ale jeśli umiesz przystosowywać designy w 5 minut, a niech będzie to nawet 30 minut to po kiego grzyba korzystasz z darmowych z działu download? I helped? Like it: www.facebook.com/makwebpl |
euphoria-art2011-11-21 18:40 | Zajrzałem tam z ciekawości, wyraziłem swoją opinię i tyle,temat zamknięty. Templatki są z jednej półki, bliźniacze układem menu mało się różnią, ciesze się że są za darmo i dla wszystkich, coś innego by się przydało z tłem obrazkowym na stronie np. menu wchodzi na baner(http://www.freecsstemplates.org/preview/africandaisy/ ) z przezroczystością, np. zamiast lewego i prawego menu mamy menu dolne i górne -cms po całej szerokości. Byłby to taki szkielet dla innych co by sobie grafikę podmienili i kolory bez dużej wiedzy w css, myślę że się zrozumieliśmy. to wszystko by się przydało ale nikt Was nie zmusza to taka moja mała sugestia, ale czy nad tym pomyślicie to już Wasza sprawa. Możecie dalej wrzucać templatki pod jedne kopyto i nikt Was nie zmusi, i tak będę za nie wdzięczny i pewnie inni też ;) |
treewood (OpenSolution)2011-11-21 18:52 | euphoria - co prawda mnie sie skorka nie podoba ale to nie ma znaczenia. jest ciekawa i to wazne. jak masz pomysly i checi to podeslij kolejne propozycje. najlepiej na naszego maila. uzbiera sie kolejna lista i moze sie zrobi kolejne skorki. |
euphoria-art2011-11-21 18:59 | Ok podeślę, skórka jest słaba ale jest extra podkład pod swoją grafikę i kolor |